Language
info@impreglon.se +46 46 706 500

Välkommen till Impreglon i Löddeköpinge

Impreglon utvecklar och tillämpar högkvalitativa ytbeläggningar för industri och produktion.
Beläggningskombinationer utvecklade för specifika tillämpningar som är baserade på fluorpolymerer, metaller, plaster, keramik, nanostrukturer och beläggningspulver som optimerar friktionsegenskaperna, korrosionsskydd, Non stick egenskaper och motstånd mot slitage av underlagen.
Impreglon har egna fabriker i över tio länder runt om i världen. Utbyggnaden av internationell verksamhet är nödvändig för att bolaget ska vara nära sina kunder  och erbjuder en hög standard på kvalitativa industriella beläggningar i världen (Worldwide Quality Coatings).
Förutom att utveckla och tillämpa beläggningar hanterar Impreglon även andra tjänster som krävs av kunderna, från upphandling till lagring och leverans av de färdiga komponenterna (one-stop shopping).

Our coating services as part of the Impreglon Group

  • Korrosionsskydd
  • Non-stick
  • Glid - låg friktion
  • Driv - hög friktion
  • Hårda ytor
  • Antimikrobiell

Our process services as part of the Impreglon Group

  • Polymer beläggning
  • Termisk sprutning

Kontakta oss & hitta hit

Löddeköpinge

Impreglon Sverige AB
Mobilvägen 1
246 43 Löddeköpinge

+46 46 706 500 +46 46 706 900
info@impreglon.se

Beläggningar & Processer


Våra beläggnings- och process tjänster inom Impreglon gruppen

Korrosionsskydd

Korrosionsskyddande ytbehandling

Ytbehandling för produkter som ska användas i aggressiva miljöer - sura, salta och alkaliska. Att skydda mot rost handlar ofta om både säkerhet och livslängd. Vi har lång erfarenhet av att leverera korrosionsskyddande ytbeläggningar.

Glid - låg friktion

Fluoroplaster är kända för sina utomordentliga glidegenskaper till följd av låga friktionsvärden mot de mest skiftande substrat. Förflyttningar av metaller, plaster, papper och livsmedel i produktionsprocesser sker klart mer störningsfritt med hjälp av denna typ av belagda ytor.

Polymer beläggning

Fluorpolymerbeläggning Användningen av speciella polymerer (t.ex. polytetrafluoreten, PTFE, PFA, FEP) möjliggörs bildningen av hydrofoba ytor och effektiv klibbhämning mot olika substanser, såsom lim, plast eller livsmedelsingredienser. Ytstrukturen med ojämnheter förbättrar de klibbfria egenskaperna genom att det minskar kontaktytan.